D.Ü. Veteriner Fakültesi Öğrenci El Ele Etkinliği Düzenlendi

27.12.2021

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından 26/12/2021 tarihinde Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda “D.Ü Veteriner Fakültesi Öğrenci El Ele” yılbaşı etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aydın VURAL, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sema GÜRGÖZE, Doç. Dr. H. Şahan GÜRAN, Doç. Dr. Erdem AKBALIK ve fakültemiz öğretim elemanları ile öğrencileri, Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Faysal YAŞA, Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Birim Müdürleri ile çocuklar katıldı. Fakültemiz öğrencileri tarafından “Neden Buradayız” ve “Veteriner Hekimliğe ve Sevimli Dostlarımızın Dünyasına Yolculuk” başlıklı sunumlar gerçekleştirildikten sonra Fakültemiz öğrenci müzik grubunun (MÜZVETTE 🎶) müzik dinletisi ile program sonlandı.