DÜ Mühendislik Fakültesinde 27. Dönem Mezuniyet Sevinci


17.06.2022


09.06.2022 tarihinde, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 27. Dönem mezuniyet töreni yapıldı.  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler, mezun olmanın gururu ve üniversitelerinden ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Felat Gökdemir, DEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Nedim Tüzün ve Şeref Korhan, dekanlar, öğretim elemanları, lisans ve lisansüstü mezunu öğrenciler ile aileleri katıldı.

Program, fakülte dönem birincisi öğrencisinin, mezun öğrenciler adına konuşmasının ardından, mezuniyet kütüğüne isim çakılması, dereceye giren bölüm öğrencilerine plaketlerin takdimi ve mezun öğrencilere başarı belgeleri verilmesiyle devam etti.

Mezuniyet şöleni mühendislik fakültesi önündeki Çaykur’un ikramları, öğrencilerin kep atma sevinci ve mezuniyet halayı ile sona erdi.

Öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diler, katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

                                                                                             

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı