DÜ Mühendislik Fakültesi – DEDAŞ Ar-Ge Koordinatörlüğü Arasında İkili İşbirliğinin Geliştirilmesi

07.04.2021

DÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü ile DEDAŞ Ar-Ge Koordinatörlüğü arasında ikili işbirliğinin geliştirilebilmesi amacıyla 07.04.2021 tarihinde çevrim içi olarak bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya; DEDAŞ Ar-Ge Koordinatörü Levent DAİ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Siraç ÖZERDEM, Elk.Elktr.Müh.Bölüm Başkanı Bilal GÜMÜŞ, Dr.M.Ali Arserim, Dr.Yurdagül Benteşen YAKUT, Dr. Yaşar AY, Öğr.Gör. Serdar GÜNELİ, Arş.Gör. Hüseyin ÖZMEN ve Arş.Gör.Erdal ÇÖKMEZ katılmıştır.

Toplantıda somut olarak neler yapılabileceği tartışılmış ve yakın zamanda yapılacak olan çalışmalar değerlendirilmiştir. Buna göre ikili işbirliği ile sırasıyla planlanan çalışmalar;

- Sahada çalışan ve sorunları doğrudan bilen sorumlu yöneticiler ile toplantıların organize edilmesi.

- Saptanan sorunlar için çözüm önerilerinin belirlenmesi ve lisansüstü proje olarak sunulacak forma getirilmesi.

- TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında, projede çalışacak öğrenciler için burs sağlama olanağının sağlanmasıdır.

Üniversite – Sanayi işbirliğini geliştirme adına çalışmalarda bulunan değerli öğretim elemanlarımıza çok teşekkür ederiz.

DÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı