BESYO "MEZUNİYET TÖRENİ"

12.07.2021

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz, 2020-2021, Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler, mezun olmanın gururu ve Dicle Üniversitesinden ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı. Kapalı spor salonunda düzenlenen törene Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ, Öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, günün anlam ve önemi üzerine yaptıkları konuşma sonrası, dereceye giren öğrencilere plaket sunuldu. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı tören, öğrencilerin coşku ve heyecanı ile renkli anlara da sahne oldu. Yüksekokulun bahçesinde sunulan ikramlar eşliğinde mezuniyet törenimiz son buldu.

Mezunlarımızı tebrik eder, sonraki yaşamlarında başarılarının devamını dileriz.