BAŞLANGIÇ İSİMLİ TEMEL TASARIM SERGİSİ AÇILDI

26.10.2022

Öğretim elemanlarımızdan Ramazan Karagöl'ün Temel Sanat Eğitimi dersi atölye öğrencilerinin Başlangıç isimli Temel Tasarım Sergisi sanatseverlerle buluştu.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sanat Galerisi’nde açılan sergiye Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Giray Topal,  Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı Prof. Dr. İrfan Yıldız, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergide 24 öğrencinin 94 tasarım çalışması bulunuyor. Öğrenciler ortaya koyduğu iki boyutlu ve üç boyutlu çalışmalarda tasarımın temel öğelerini, temel ilkeler dahilinde estetik bir düzen içerisinde bir araya getirdi. Karagöl, ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı öğrencilerini tebrik ederek onların temel öğe ve ilkeleri öğrenmenin yanında tasarım süreçlerinde sabır, titizlik ve disiplin gibi bazı temel özellikleri de edindiklerine değindi.

Sergi, 31 Ekim’e kadar,  Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sanat Galerisinde ziyaretçilere açık olacak.