ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

02.07.2021

Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulumuz, mezuniyet töreni düzenledi. Törene, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kelle, öğretim elemanları, idari personeller,  öğrenci ve ailelerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemi ile ilgili, Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kelle bir konuşma yaptı. Ardından öğrenciler adına Atatürk Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü birincisi Şeyma Yıldırım, konuşma yaptı. Konuşanların ardından mezun öğrenciler hemşirelik yemini etti.

Törenin sonunda dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri verildi. Diplomalarını alan öğrenciler, kep atarak mezun olmanın sevincini coşkuyla yaşadı.