8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNDEN KARELER

09.03.2022

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz spor salonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından oluşturulan karma takımda, Voleybol müsabakası yapıldı. Eğlenceli ve coşkulu geçen programa, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ, Müdür Yardımcıları (Öğr.Gör. İsmail ZUBARİ , Öğr.Gör. Zafer İPEKÇİ) , Yüksekokul Sekreteri Seyfettin DİNÇEL, idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programa katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, ‘’Başta tüm öğrenci ve çalışan kadın personellerimiz olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum’’ diyerek kadın idari, akademik personellere ve kadın öğrencilere çiçek verdi.