2023 Ulusal Staj Programı


26.10.2022


Değerli Yöneticilerimiz,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile yükseköğretimde üç yıldır başarıyla sürdürülen Ulusal Staj Programı 2023 yılı başvuruları başlamış olup, 18 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Kamu kurum/kuruluşları staj imkânlarını yalnızca “Ulusal Staj Programı” ile sunduğundan öğrencilerinizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına söz konusu Program’ın duyurularına destek vermeniz büyük önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda, ekte sizlerle paylaşılan görselin üniversite resmi web sayfasına, öğrencilerinizin erişim sağladığı zorunlu web sayfalarına (ders kayıt ekranı vb.) pop-up olarak eklenmesi,  hem kariyer merkezi hem de üniversitenize ait kurumsal sosyal medya hesaplarınızdan (Twitter, Instagram, Facebook, Linkedin) paylaşılması ve son başvuru tarihine kadar paylaşımlara/duyurulara aralıklarla devam edilmesi beklenmektedir.

Genel duyuruların yanı sıra fakülte/ meslek yüksekokulu/yüksekokullarınızın tüm bölümlerindeki öğretim üyesi ve idari personelin de bilgilendirilmesi sürecin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için gerekmektedir.

Ayrıca, Ulusal Staj Programı tanıtımına yönelik başvuru koşullarını sağlayan tüm öğrencilere öğrenci sisteminiz üzerinden e-posta ve kısa mesaj gönderilmesini, kaç kişiye iletildiği bilgisinin bu e-postaya cevaben bildirilmesini rica ederiz.

Sürece dair bir sorunuz olması halinde 0312 403 53 49/63/65 numaralı telefonlardan bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

 İyi çalışmalar dileriz.

 Örnek Sosyal Medya Paylaşım Metni:

Gençlerimizi kamu kurumları ve gönüllü özel sektör kuruluşları ile buluşturan #UlusalStajProgramı 2023 başvuruları başladı! #SeninİçinSeferbiriz @tccbiko @einsan_tccbiko @ulusalstajprg

Son Başvuru Tarihi: 18 Ocak 2023

Başvuru Adresi: https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ ve https://einsan.gov.tr/

 

 


Fotoğraf Galerisi