Kampüs Otomasyonu Birimi

Kampüs OtomasyonuBirimi Görev ve Sorumlulukları

Dicle Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı KampüsOtomasyon Birimi; Dicle Üniversitesi Merkez ve ilçe kampüslerinde hizmet verenkampüs otomasyon birimi, bariyer, turnike v.s. cihazların işletilmesi bakımı vebunlara ilişkin arızaların giderilmesi ile altyapı planlanması veprojelendirilmesinden sorumludur.

Görev ve Sorumluluk Alanları;

• ·        Genel Sekreterlik makamınca Bilgi İşlem Daire Başkanlığındanresmi yazı ve formlar ile talep edilen kimlik kartlarını ve araç kitlerinibasılması ve sisteme tanıtılması.

• ·        Dicle üniversitesi kampus alanı içerisinde tümlokasyonlardaki turnikelerin bakım onarımını yapılması.

• ·   Dicle üniversitesi kampus alanı içerisindebulunan binalara giriş için cihazlara ait software tabanlı alt yapının bakımonarımını yapılması.

• ·    Dicle üniversitesi kampus alanı içerisindebulunan bariyerlerin software tabanlı alt yapısının bakım onarımını yapılması.

• ·   Daire başkalığımızdan istenen ve birimimizegönderilen talepler doğrultusunda üniversite birimlerine kampus otomasyonuhakkında danışmanlık yapılması.

Çalışanlar;

Mehmet Yıldırım