Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU

ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALIM İLANI

AÇIK KALAN KONTENJANLAR VE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR

Özel Yetenek Sınavını Asıl olarak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 25.07.2017 tarihinde tamamlanmış olup açık kalan kontenjanlar için EK YERLEŞTİRME yapılacaktır. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü kontenjanları dolmuş olup, Antrenörlük Eğitimi Bölümünde açık kontenjanlar bulunmaktadır. Bu kontenjanlara kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi aşağıda yayımlanmıştır.

AÇIK KONTENJAN

EK YERLEŞTİRME ile kesin kayıtlar; 28 Temmuz / 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında (Hafta içi mesai saatleri içerisinde) Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürlüğü'nde yapılacaktır.

Bilgi için irtibat: 0412-2411000 (dahili: 7900)

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Tam Teşekküllü Sağlık Kuruluşlarından spor yapmasında sakınca olmadığını belirten Sağlık Kurulu Raporu.

- 4 Adet Vesikalık Fotoğraf

- Nüfus Cüzdanı veya TC Kimlik Kartı Fotokopisi

(Link açıldığında 'Akademik Birimler' Bölümünden 'Lisans' tıklayarak ilerlemeniz gerekmektedir)

BESYO TÜM BÖLÜMLER 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRT YILI GÜZ YRY.HAFTALIK DERS PROGRAMI_