Atatürk Sağlık Yüksekokulu
YÜKSEKOKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE "VÜCUDUMUZU TANIYALIM VE KORUYALIM" KONULU EĞİTİM VERDİ

Yüksekokulumuz Öğretim Elamanlarından Öğrt.Gör.Medine ERKAN’ın 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında okuttuğu “Hemşirelikte Öğretim” dersinin uygulaması için Yüksekokulumuz 4.sınıftaki dersi alan tüm öğrenciler ile birlikte 13-20 Aralık 2017 tarihlerinde İlimiz Yenişehir ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Sabri KÜN İlkokulu ile Yenişehir İlkokulu 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerinin tamamına “Vücudumuzu Tanıyalım ve Koruyalım” konulu Eğitim verilmiştir.

Söz konusu Eğitim sonunda dersin sorumlusu Öğrt.Gör.Medine ERKAN ve 4.sınıf öğrencilerinin katkılarıyla Eğitimin verildiği her okula 2 adet “Acil-İlk Yardım” çantası hediye edilmiştir.

Eğitim sonunda Şehit Mehmet Sabri KÜN İlkokulu ile Yenişehir İlkokulunda görev yapan Okul Yönetimi, Öğretmenler ve Öğrenciler Memnuniyetlerini teşekkür ederek bildirdiler ve bu tür Eğitimlerin devamının gelmesini rica ettiler.