Adalet Meslek Yüksekokulu
Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Ülkemizin köklü üniversitelerinden biri olan Dicle Üniversitesi’nde 2017-2018 eğitim -öğretim yılı 18.09.2017 tarihinde başlamış bulunmaktadır. D.Ü. Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu kazanarak aramıza katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Mevcut öğrencilerimiz ile birlikte başarılı bir akademik dönem geçirmek akademik ve idari personelimizin amacıdır.

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu beş yıldır öğrenci mezun etmenin tecrübesiyle sizlere kapılarını açmaktadır. Okulumuz örgün ve ikinci öğretim, programıyla sizlere hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim vererek meslek sahibi olmanızı hedeflemektedir.

Öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi açısından pratik derslerin yanında uygulamadan gelen uzmanlarımızdan da yararlanılmaktadır. Dönem içinde birçok seminer ve konferanslarla öğrencilerimizi mesleki hayata hazırlamayı amaç edinmişiz. Mesleğinde yeterliliği kanıtlanmış hocalarımızla her türlü sorununuza çözüm bulmak ve geleceğinize birlikte yön vermek için sizleri okulumuza davet ediyorum.

Akademik personelimiz çağdaş teknolojiyle öğrencilerimizi yetiştirmeyi sürdürmektedir. Ayrıca akademik çalışmalarıyla bilim dünyasına katkı sunmaktadırlar. Akademik personel sayısının artırılması idealimiz Rektörlüğümüz tarafından da paylaşılmaktadır.

Meslek Yüksek Okulumuz sosyal faaliyet ve sosyal imkan konusunda öğrencilerimize hizmet etmektedir. Bu yöndeki çalışmalarımız artırılarak sürdürülmeye devam edecektir.

Yrd. Doç. DR. Ömer ERGÜN

Müdür