Adalet Meslek Yüksekokulu Dergisi
Editörler

Editörlerden

Yeni bir süreli yayına başlamadan dolayı duyduğumuz heyecanı ve mutluluğu ifade ederek yazımıza başlamak istiyoruz. Attığımız bu ilk adım muhakkak eksikleri barındıracaktır bu konuda anlayışınıza sığınıyor ve eleştirileriniz bekliyoruz. Uğraşımız, akademi camiasının pek kıymetli hocalarının yoğun emek ve uğraşlarıyla oluşturduğu literatüre ufacıkta olsa bir katkı sağlamak, Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışmaktır. Süreli yayınlar tecrübe, birikim ve emekle birlikte olursa istenen verimi sağlayabilir. Biz eksik olduğumuz her yerde heves ve heyecanımıza başvuracağız.

Yeni yayınımız olan bu derginin birinci basısında, tüm okuyucularımıza fayda sağlayabileceğimiz umudunu taşıyoruz. Yapabileceğimiz en iyi katkıyı yapmak yegâne amacımız olduğu için kıymetli önerilerinizi bekleriz. Dergimizin şekli bizim, esası literatüre katkı sağlamak isteyen herkesindir. Yayımlanmasını istediğiniz eserlerinizi dergimizde görmekten mutluluk duyarız.

Arş. Gör. Coşkun ÇALDAĞ

Dicle Üniversitesi