HASTA VE YAŞLI BAKIMI ALANI ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ
27.12.2017

HASTA VE YAŞLI BAKIMI ALANI ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ

Yenişehir Dicle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Alanı öğrencileri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ile Atatürk Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü ve Gençlik Yaşam Merkezine yönelik sektör ziyaretinde bulundu.

Öğrencilerin pratiğe dönük mesleki deneyimlerinin geliştirilmesi, moral ve motivasyonlarının arttırılması, ileriye dönük kariyer planlamasına öncülük etmesi amacıyla düzenlenen ziyarette üniversitenin idari ve akademik kadrosundan yetkililer gerekli tanıtımlarda bulundular.

İlgili birimler, laboratuvarlar ve burada yapılan çalışmalar, klinikler ile üniversite düzeyinde yapılmakta olan akademik ve deneysel çalışmalar hakkında öğrencilere tanıtıcı bilgilerin verilmesinin yanı sıra tercih edilebilecek fakülteler ve bölümler hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunuldu.

33 öğrenci ile 2 rehber öğretmen eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretten memnun kalan öğrenciler, tercihlerini Dicle Üniversitesi yönünde kullanacaklarını dile getirdiler.