‘KARİYERİMİN KONTROLÜ BENDE’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ
03.10.2017

‘KARİYERİMİN KONTROLÜ BENDE’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından  “Kariyerimin Kontrolü Bende” adlı eğitim semineri verildi.

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, sunumlarda;  iş arama becerileri, CV yazma ve mülakat teknikleri, bireysel kariyer planlamanın önemi, kendini tanıma ve iş gücü piyasasına atılırken önemli olabilecek konulardan bahsedildi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Bahar Burtan DOĞAN, “Kariyer Sohbetleri” konulu sunumunda öğrenci ve mezunların eğitim hayatları boyunca iş gücüne atılmalarından evvel, mesleklerinde kendilerini geliştirmeleri ve kariyer planlamalarını yapmaları gerektiğini söyledi.

Kariyer.Net Etkinlik Lideri Bahtiyar GENÇERO “Kariyer Tüyoları”, Yaşam Koçu Abdullatif TUNCAY “Kariyer Planlama Sürecinde Kendini Tanıma”, Uzman Uğur KAVAL ise “İstihdam Sürecinde Kariyer Merkezleri” konularında sunum yaptılar.

Öğrencilerin soruları ile devam eden eğitim seminerinde katılımcılara katılım sertifikası verildi.