YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA DERS KAYIT DUYURUSU
07.09.2017

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI İLE İLGİLİ DUYURU

*Yüksek Lisans ders dönemindeki öğrencilerin ders kaydı yaparken TDE 697 Araştırma Yöntem ve Teknikleri adlı dersi seçmeleri zorunludur. Bu öğrenciler ayrıca alanlarına yakın olan 3 ders daha seçmek zorundadır. Ders seçimi ve programı ile ilgili olarak danışmanınızla görüşebilirsiniz.

*Yüksek Lisans tez dönemindeki öğrencilerin danışmanları adına açılmış bulunan Uzmanlık Alan Dersi ile Tez dersini seçmeleri gerekmektedir.

*Doktora ders dönemindeki öğrencilerin ders kaydı yaparken Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği adlı dersi seçmeleri zorunludur. Bu öğrenciler ayrıca alanlarına yakın olan 3 ders daha seçmek zorundadır. Ders seçimi ve programı ile ilgili olarak danışmanınızla görüşebilirsiniz.

*Doktora yeterlik dönemindeki öğrencilerin danışmanları adına açılmış bulunan Uzmanlık Alan Dersi ile Yeterlik dersini seçmeleri gerekmektedir.

*Doktora tez dönemindeki öğrencilerin danışmanları adına açılmış bulunan Uzmanlık Alan Dersi ile Tez dersini seçmeleri gerekmektedir.

2017-2018 GÜZ DÖNEMİNDE AÇILAN YÜKSEK LİSANS DERSLERİ

TDE 697 Araştırma Yöntem ve Teknikleri I (ZORUNLU)

Doç. Dr. Ahmet TANYILDIZ

DE 631 Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Türk Şiiri

Prof. Dr. Kemal TİMUR

TDE 633 Tanzimat’tan Cumhuriyete Türk Hikâyesi

Doç. Dr. Kamuran ERONAT

TDE  601 Eski Türk Edebiyatının Kaynakları I

Doç. Dr. Ramazan SARIÇİÇEK

TDE 659 Eski Oğuz Türkçesi I

Doç. Dr. Faruk GÖKÇE

TDE 603 Eski Türk Edebiyatında Nazım I

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Uğurlu ARSLAN

Önemli Not:
Yukarıdaki derslerden bir kısmı Ders Kayıt sayfasındaki 1. sınıf dersleri arasında görünmeyebilmektedir. Müfredat/Bölüm Dışı Dersler butonunda ilgili dersleri bulup almak istediğiniz dersi seçebilirsiniz.

2017-2018 GÜZ DÖNEMİNDE AÇILAN DOKTORA DERSLERİ

Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği  (ZORUNLU)

Doç. Dr. Ahmet TANYILDIZ

TDE 727 Günümüz Türk Şiiri