3.ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
04.02.2019

3.ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Sosyal Komitesinin bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiği çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen şenliğe Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ‘ün eşi Nuray Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu’nun eşi Ayşe Kılıçoğlu, Genel Sekreter Dr. Kenan Yakuboğlu’nun eşi Meliha Yakuboğlu, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi ve Sosyal Komite Başkanı Rahime Atlı, Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, ,  çok sayıda hastane personeli ve çocuklar katıldı.

Öncü Çocuk Tiyatro Kulübü Grubu oyuncularının sahnelenen "Arkadaşım Eşek" ve "Kakuli" müzikal oyunu başlamadan önce oyuncular çocuklara neşeli dakikalar yaşattı. Çocukları sandalye kapma ve heykel oyunları başta olmak üzere çeşitli oyunlarla eğlendiren tiyatro gurubu, daha sonra "Arkadaşım Eşek" ve "Kakuli" müzikal tiyatro oyununu sahneledi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi Sosyal Komite Başkanı Rahime Atlı, çocuk şenliğini geleneksel hale getireceklerini dile getirerek  "Biz sosyal komitemizi kurarken, bir eksiğimiz var dedik. Çalışanlarımızı, hastalarımızı, hasta yakınlarımızı ve çalışanlarımızın çocuklarını motive etmemiz gerektiğini inandık ve bundan dolayı sosyal komitemizi kurduk, bu yıl şenliğimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik.  Çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçirdik, çok eğlendik çocukların yüzlerindeki gülümseme bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Başta Başhekimiz Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Etkinlik sonunda çocuklara sosyal komite tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.