İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE “GENÇLİK FIRSATLARI BİLGİLENDİRME’’ SEMİNERLERİ YAPILDI
14.12.2017

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Öğrencilerin faydalanabileceği fırsatların tanıtılması üzerine bilgilendirme semineri düzenlendi,  Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ‘’Gençlik Fırsatları Bilgilendirme"’’ seminerleri 07 Aralık 2017 tarihinde iki oturum olarak gerçekleştirildi.

Bilgilendirme seminerinde öğrencilerin fikirlerini projelendirebilmeleri faydalanabilecekleri imkânlara başvuru yapabilmeleri için gerekli bilgiler Üniversitemiz Proje Koordinasyon uygulama ve Araştırma merkezinde görevli proje danışmanları Fatma AYDIN ve Fidan DOĞAN tarafından öğrencilerle paylaşıldı.

Seminer Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesinde Yapıldı. Seminerde Proje ve hibe desteği nedir? Gençlere yönelik hibe destekleri nelerdir? Hibe destekleri dışında gençlerin faydalanabileceği diğer fırsatlar nelerdir? Bilgi almak için hangi araçları kullanabilirsiniz? Gibi konu başlıklarına yer verildi.