2017-2018 Mezuniyet Töreni
04.07.2018

Fakültemiz 2017-2018 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni 30 Haziran 2018 cumartesi günü Kongre merkezinin A salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Törene başta sevgili öğrencilerimiz, çok kıymetli aile bireyleri, Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hamit KAVAK, Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mefhar TEMİZ ve Fakültemizin Akademik personeli katılmıştır.

Mezun olan öğrencilerimiz teker teker isimleri okunarak sahneye davet edildi ve mezuniyet belgeleri Bölüm Hocaları tarafından verildi. Fakülte ve Bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimizin plaketleri Sayın Dekanımız ve Bölüm Hocalarımız tarafından takdim edildi.

2017-2018 eğitim öğretim dönemi ayrıca fakültemiz ve mezun öğrencilerimiz için bir ilk olan yemin töreninin yapılmasına da vesile olmuştur.

Ziraat Mühendisi Yemini ederek Ziraat Mühendisleri ordusuna katılan öğrencilerimiz törenin ardından davul zurna eşliğinde eğlenerek iş hayatına ilk adımlarını atmak üzere uğurlandılar.