FUTSAL ERKEK VE KADIN TAKIMLARIMIZ 1. LİG GRUP ŞAMPİYONU OLDULAR
06.05.2019

FUTSAL ERKEK VE KADIN TAKIMLARIMIZ 1. LİG GRUP ŞAMPİYONU OLDULAR

29 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde 1. Lig grup müsabakaları oynandı. Turnuvaya Erkekler kategorisinde Anadolu Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi ve Konya Karatay Üniversitesi katıldı. Dicle Üniversitesi futsal erkek takımı bütün rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Aynı zamanda futsal takımımız 21 – 25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenecek olan Süper Lige yükselme maçları oynamaya hak kazandı.

Aynı turnuvada futsal kadın takımımız da yer aldılar. Rakiplerinin çeşitli sebeplerden dolayı gelmedikleri turnuvada şampiyon ilan edildiler. Böylece futsal erkek ve kadın takımlarımız aynı tarihlerde Süper Lige yükselme maçları oynamaya hak kazanmış oldular.

Futsal erkek takımı hocası Dr. Öğr. Üyesi Savaş AYHAN ve Futsal kadın takımı hocası Arş. Gör. Ercan TİZAR çifte başarıdan dolayı sevinçli olduklarını, desteklerinden ötürü başta Rektör Sn. Prof. Dr. Talip GÜL olmak üzere BESYO Müdürü ve SKS Daire Başkanlığına teşekkür ettiklerini belirttiler.