Staj ve Yaz okulu hakkında (Önemli!!)
29.06.2018
Dicle Üniversitesi Yaz Dönemi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 8. Maddesinin d) bendine göre “Öğrenci, aynı zamanda hem staj yapıp hem de yaz öğretiminde ders alamaz,” Yaz öğretiminde ders alan öğrenciler, Staj Yapacakları işgünlerinin yaz okulu ile çakışması ve yaz okulu bittikten sonraki tarih ile eğitim öğretimin başlayacağı tarih aralığında işgünü sayısının eksik kalması durumunda staj yapamayacaklardır.

* 2.Sınıf Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu yaz okuluna başvurduğundan ve yaz okulu başvuruları 2 Temmuz 2018 e kadar devam ettiğinden Staj başlama tarihleri 9 Temmuz 2018 e alınmıştır, ancak yaz okuluna kesin kayıt yaptıran öğrenciler aynı tarihte staj yapamayacağından, 4 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar Dekanlığa dilekçe vermeleri gerekmektedir, aksi durumda staj yapamayacaklardır. Yaz okuluna kayıt yaptırmayan 2. Sınıf öğrencilerinin Stajları 9 Temmuz 2018 de başlayacaktır.

* 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerinden Yaz okuluna başvuranlar  29 Haziran 2018 tarihine kadar yaz Dekanlığa dilekçe vermeleri gerekmektedir, aksi durumda staj yada yaz okulu başvuruları kabul edilmeyecektir. Yaz okuluna kayıt yaptırmayan 3. Sınıf  ve 4. Sınıf öğrencilerinin Stajları 2 Temmuz 2018 de başlayacaktır.

* Dilekçe vermeyen ve sigorta girişleri yapılan öğrencilerin Yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca yaz okulu ya da stajları iptal edilecektir.