MİNİK ÇOCUKLARIN HEYECANI GÖZLERİNDEN OKUNDU
12.03.2018

MİNİK ÇOCUKLARIN HEYECANI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (DÜKSAM) tarafından geçtiğimiz ayda yapılan oyuncak toplama kampanyasından elde edilen oyuncak köy çocuklarına ulaştırıldı.

Düzenlenen oyuncak toplama kampanyasından haberdar olan Ekince İlkokulu okul öncesi öğretmeni Merve CEYLAN BAYRAK, bu kampanyada kendi öğrencilerin yararlanmasını talep etti. DÜKSAM da bu talebi olumlu karşılayarak öğrencilerle buluştu.

Hediye edilen oyuncaklar karşısında çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. DÜKSAM ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları tarafından dağıtılan oyuncakları gören çocuklar büyük bir sevinç yaşadı. Okul Öncesi öğretmeni Merve CEYLAN BAYRAK bu kampanyadan kendi öğrencilerini yaralamamasından oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, Dicle Üniversitesine ve DÜKSAM çalışanlarına teşekkür etti.