DOĞRU TERCİH VE KARİYER PLANLAMANIN MESLEK SEÇİMİNDEKİ ROLÜ SEMİNERİ
28.12.2017

DOĞRU TERCİH VE KARİYER PLANLAMANIN MESLEK SEÇİMİNDEKİ ROLÜ SEMİNERİ

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Özel Mezopotamya Fen lisesine "Doğru Tercih ve Kariyer Planlamanın Meslek Seçimindeki Rolü" semineri verildi.

Öğrencilere yönelik düzenlenen bu etkinlik ile üniversite seçimi ve kariyer planlamanın bu noktadaki rolü konularındaki seminerde öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin farkına varmaları ve mutlu olabilecekleri alanlara yönelmeleri konusunda bilgiler aktarıldı. Liseden üniversiteye geçişte bölüm seçiminin neye göre olması gerektiği ve öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler konusunda bilgiler verildi.

Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi personelleri tarafından öğrencilerin sorularına verilen cevaplar ile seminer sona erdi.