Gidecek Olan Öğrencilere Yönelik Düzenlenecek Toplantı Hk.
27.03.2018

Dicle Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından, 2018 / 2019 akademik yılında Erasmus Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında gidecek olan öğrencilere yönelik yapılacak olan toplantı programı ekli tabloda belirtilmiştir(Tabloya ulaşmak için tıklayınız). Asil listede bulunan ve hibesiz gitmeyi düşünen adayların toplantı saatinde hazır olmaları gerekmektedir. Toplantılar D.Ü. Yabancı Diller Yüksek Okulu 2. Katta bulunan Seminer salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantı sonunda gidilecek üniversitelere yönelik öğrenci tercihleri de alınacağından toplantıya katılım önem arz etmektedir ve zorunludur. Ayrıca web sayfamızda bulunan anlaşmalı üniversitelerle ilgili araştırma yapmanız, üniversite tercihlerinizi kolaylaştıracağından, gidebileceğiniz üniversiteler ve ülkeler ile ilgili lütfen detaylı araştırma yapınız ve en az iki üniversite alternatifi belirleyiniz.

Toplantı Saatleri