DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI
29.06.2018

DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı. Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleşen törene Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Giray TOPAL, Dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Fakülte birincisi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencisi Rojda KUT’un öğrenciler adına yaptığı konuşma ile Dekan Prof. Dr. Giray TOPAL’ın konuşmasından sonra konsere geçildi. Karaden​​​​​​iz Rüzgârından esintilerin seslendirildiği Çelina konseri izleyenlerden yoğun ilgi gördü. Program öğrencilerin temsili mezuniyet belgelerini hocalarından almalarının ardından kep atma töreni ve halk oyunlarıyla son buldu.