MALEZYALI ÖĞRENCİLERDEN VALİ GÜZELOĞLU’NA ZİYARET
08.02.2019

MALEZYALI ÖĞRENCİLERDEN VALİ GÜZELOĞLU’NA ZİYARET

Vali GÜZELOĞLU, Dicle Üniversitesine gelen Malezyalı öğrencileri kabul etti.

Ziyarette, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk GÖKÇE, Öğretim Üyesi Cihat GÜNDÜZ ve Erasmus Programı kapsamında ilimize gelen Malezyalı öğrenciler yer aldı.

Erasmus Programı olarak adlandırılan üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişim programında, öğrenci veya öğretim üyelerinin bir veya iki yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir yükseköğretim kurumunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini amaçlamakta olduğunu belirtmesinin ardından, ilimize gelen Malezyalı öğrencilerin izlenimleri, edindikleri arkadaşlıklar ve kent hakkında görüşleri belirtildi.