REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. TALİP GÜL’DEN TÜMGENERAL HALİS ZAFER KOÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
09.10.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL, Jandarma Genel Komutanlığı Kararnamesiyle Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı’na atanan Tümgeneral Halis Zafer KOÇ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcıları ve Üniversite Genel Sekreteri de yer aldı.

GÜL ve beraberindeki heyet Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer KOÇ tarafından karşılandı. Jandarma Bölge Komutanlığı makamında Tümgeneral KOÇ ile bir süre görüşen Rektör GÜL, Jandarma Bölge Komutanlığı Şeref Defterini imzalayarak Bölge Komutanlığından ayrıldı.