DİCLE ÜNİVERSİTESİ ANADOLU EL SANATLARI TOPLULUĞU MUTLU YUVA ÇOCUK EVLERİNDE KALAN MİNİKLERİ AĞIRLADI
02.01.2019

Dicle Üniversitesi Anadolu El Sanatları Topluluğu Mutlu Yuva Derneğindeki çocukları misafir ederek, onlara güzel bir gün yaşattı.

Anadolu El Sanatları Topluluğu eğitmeni Nuray HATTAPOĞLU ve topluluk öğrencileri, sevgi evlerinden gelen misafirleri atölyenin önünde palyaço, pandomin sanatçıları, pamuk prenses ekibiyle karşıladı.

Eğitmen HATTAPOĞLU ve öğrencileri; çocuklara Ebru yaptırarak, palyaço ve tiyatro ekibi ile birlikte miniklere keyifli bir gün yaşattılar. Kokteyl ve hediye verildikten sonra, minikler şarkılar söyleyerek eğlendiler. Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğundan Murat FİDAN, “Pemboş Prenses” adlı oyunu oynayarak çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Mutlu Yuva Derneği Ana Komisyon Başkanı Tuba DERE de çocuklarla yakından ilgilenen, onların mutluluğuna vesile olan Dicle Üniversitesi Anadolu El Sanatları Topluluğuna ve Tiyatro ekibine çok teşekkür etti.