Kütüphanemizde Engelli Çalışma Salonu Açıldı
05.12.2016

Dicle Üniversitesi Merkezi Kütüphanesi Engelli Salonunun açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi, Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Kütüphane Daire Başkanı Ersen Murat Ateşal, Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Reyhan Gül Güven Ziya Gökalp Egitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Fatih Yılmaz ile öğretim üyelri ve öğrenciler katıldı.

Engelli Çalışma salonunun açılışında 1992 yılından itibaren 3 Aralık Dünya Engelliler günü olarak bilindiğini hatırlatarak, bu önemli günde engellilerle ilgili sorunların tüm dünyada çeşitli etkinliklerle dile getirildiğini ve bu amaçla günün önemine binaen kütüphanemize böyle bir hizmetin kazandırılması noktasında öğrencilerin memnuniyetleri dile getirildi.

Engelli Salonunda kullanımına açılan cihazların deneme ve eğitimi yapıldıktan sonra kullanıma açılması sağlanmıştır.

Haber ve Foto : Mehmet TÜYSÜZ