‘SAĞLIKTA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ’ EĞİTİMİ
28.07.2017

‘SAĞLIKTA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ’ EĞİTİMİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastaneleri Eğitim Koordinatörlüğü tarafından projelendirilen, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan ‘2017 yılı Teknik Destek Programı’ kapsamında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yapmış olduğu “Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi” başlıklı, TRC2/17/TD/0063 referans numaralı projesi kabul edilmiş olup, eğitim hibe desteği almaya hak kazandı.

24 Temmuz 2017 tarihinde Karacadağ Kalkınma Ajansı ile Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastaneleri arasında teknik destek sözleşmesi imzalandı. Proje kapsamında Başhekimlik, Başmüdür ve Müdürler, Başhemşire ve yardımcıları, Eğitim Koordinatörlüğü, Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü olmak üzere 30 yöneticiye profesyonel ve deneyimli uzmanlar tarafından " Sağlıkta Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi" verilecektir.