ÜNİVERSİTEMİZ EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NDE “15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK DESTANI” KONFERANSI DÜZENLENDİ
17.07.2017

‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma’ etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Salih ERPOLAT tarafından konferans verildi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Genel Sekreter Yardımcısı Haluk İZOL, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi ÖZKAYA, akademisyenler ve personeller katıldı.

“15 Temmuz Milli Birlik Destanı” adlı konferansta ERPOLAT, geçmişten günümüze yaşanan darbeler ve sonuçları hakkında bilgiler verdi. Bu coğrafyada yaşamanın bedeli olduğunu ifade eden ERPOLAT, özellikle akademisyenlere çok iş düştüğünü ve çok çalışılması gerektiğini ifade etti.

“Ülkemizin birlik ve beraberliğinin dünyaya nizam vermesi için hep beraber çalışmalı ve üzerimize düşen görevi yapmalıyız” diyen ERPOLAT, 15 Temmuz günü vatan için canını veren tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.