ÜNİVERSİTEMİZ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ TARAFINDAN “27 MAYISTAN 15 TEMMUZA DARBELER VE SİYASİ SONUÇLARI” ADLI KONFERANS DÜZENLENDİ
13.07.2017

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi tarafından 15 Temmuz şehitlerini anma kapsamında “27 Mayıstan 15 Temmuza Darbeler ve Siyasi Sonuçları” adlı konferans düzenlendi.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray TOPAL, öğretim üyeleri ve personeller katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Bedrettin KOLAÇ, son dönemdeki darbe ve kalkışmalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.