BEBEK DOSTU HASTANE KAPSAMINDA TÜM HASTANE PERSONELLERİMİZE ‘ANNE SÜTÜ VE ÖNEMİ’ EĞİTİMİ VERİLDİ
28.07.2017

Hastanelerimiz Eğitim Koordinatörlüğü tarafından ‘Anne Sütü ve Önemi, Gebelik ve Emzirme, Mama Kodu Yasası ve Bebek Dostu Hastane’ uygulamaları konu başlıklarında eğitim verildi.

Başhekimlik Konferans Solunu, Kalp Hastanesi Konferans Salonu ve Selahattin YAZICIOĞLU dersliğinde 4 ana başlık, 12 oturum ve 9 farklı eğiticiyle ‘Anne Sütü ve Önemi, Gebelik ve Emzirme, Mama Kodu Yasası ve Bebek Dostu Hastane’ uygulamaları ele alındı.

Eğitim hakkında bilgi veren Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekim Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Veysi BAHADIR, Hastanelerimizin Bebek Dostu Hastane olması nedeniyle tüm personellerimize Bebek Dostu Hastane Uygulamalarının kavratılması amacıyla 4 ana başlıkta eğitimler düzenlediklerini belirtti.