KAYAPINAR MUHAMMET YURTOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DİCLE ÜNİVERSİTESİNİ GEZDİ
09.01.2019

Kayapınar Muhammet Yurtoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından 52 kişilik bir öğrenci gurubu ile Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu gezisi gerçekleştirildi.

Bu gezi programında Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi personeli Mehmet Zeyyad YILDIRIM öğrencilere eşlik etti. Öğrenciler  Mühendislik Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunda imkanları ve laboratuvar ortamlarını gördüler. Daha sonra Öğrenci Yaşam Merkezi Konferans salonunda Kariyer Merkezi personeli Uğur KAVAL tarafından "Kariyer Planlama, Alan Seçimi ve Dicle Üniversitesi Hizmetleri" konulu sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerin sorularına verilen cevaplar ile gezi programı sona erdi.