KİCK BOKS TA BÜYÜK ZAFER
08.03.2017

KİCK BOKS TA BÜYÜK ZAFER

Antalya’da Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca organize edilen ve 01-05 Mart 2017 tarihlerinde oynanan Üniversitelerarası Kick Boks müsabakalarında Üniversite temsilcilerimiz hem bayan hem de erkek gruplarında dereceye girerek büyük başarı ettiler. Zorlu gecen müsabakalar sonucunda bayanlarda Büşra Şimşek Low Kick dalında Türkiye 2’ncisi olurken, Full Contact dalında Melek ÖZTEMEL Türkiye 2’ncisi, Ebru TURHAN da Türkiye 3’üncüsü oldular. Dereceye giren sporcularımızdan Melike EKİN de Low Kick Türkiye 3’ncülüğünü elde etti.

Erkeklerde ise Ramazan ÇETİNKAYA ve Ramazan ÇİÇEK Low Kick dalında kendi ağırlıklarında 3’üncülük kazandılar. Yine erkeklerde sporcumuz Ozan Berken BİNDAK Point Fighting Türkiye 3’ncüsü olarak yarışmalardan madalya ile dönmeyi başardı.

Zaman zaman sert anlara sahne olan müsabakalar izleyenlerin heyecanlı vakit geçirmesine neden oldu. Üniversitemiz Kick Boks Teknik Sorumlusu İbrahim ERTAŞ başarılarından dolayı sporcularını kutlayarak, başarılarını devam ettireceklerini söyledi. Turnuvada desteklerini her zaman hissettiğimiz başta rektörümüz sayın Prof. Dr. Talip GÜL’e, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah GETİREN ile Spor Şube Müdürü Mehmet Nur ÖNCÜ’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Ertaş, Üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekleri sözünü verdi.