BAŞHEKİMLİĞE TEŞEKKÜR BELGESİ
09.11.2017

BAŞHEKİMLİĞE TEŞEKKÜR BELGESİ

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünden Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimliği yönetimine teşekkür belgesi verildi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Klinikleri Ek Binası’nda meydana gelen yangında göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili desteklerinden dolayı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimliği yönetimini teşekkür belgesi takdim etti.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç.Dr. Farkun Erol KARABEKMEZ  imzasıyla gönderilen teşekkür belgesinde şöyle denildi; “ Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Klinikleri ek Binası’nda meydana gelen yangında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili desteklerinizden ötürü emeği geçen tüm personele Genel Müdürlüğümüz adına teşekkür ederim.”

Hastane yönetimi de “Bu belge kurumumuz adına gurur vericidir” dedi.