“VETERİNER HEKİMLİKTE PET KLİNİSYENLİĞİ” ADLI SÖYLEŞİ
05.12.2018

“VETERİNER HEKİMLİKTE PET KLİNİSYENLİĞİ” ADLI SÖYLEŞİ

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Klivet, Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği İzmir Şubesi işbirliği ile “Veteriner Hekimlikte Pet Klinisyenliği” adlı söyleşi düzenlendi.

Veteriner Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen söyleşide Veteriner Hekim Serdar AKTOP, Veteriner Hekim Murat DURUK, Veteriner Hekim Dr. Onur DERİNCEGÖZ tarafından klinik tecrübelerini paylaştı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın KETANİ’nin açılış konuşması ile başlayan söyleşide veteriner hekimler kendilerine ait Kliniklerde karşılaştıkları vakaları, tecrübeleri ve tavsiyeleri öğrencilerle paylaştı.

Söyleşide veteriner hekimler, klinisyenliğin tecrübe ile endeksli olmadığını, hasta yakınları ile iletişim kurma becerilerinin geliştirilmesini ve bazı bilgilerin teorikten çok pratikte öğrenildiğini anlattı.