ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAHAR DÖNEMİ YÜZYÜZE EĞİTİM DERSLERİ
07.03.2017

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAHAR DÖNEMİ YÜZYÜZE EĞİTİM DERSLERİ

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde okuyan öğrencilerimize yönelik olarak bazı konularda yüz yüze verilen derslere 13 Mart günü Dicle Üniversitesi Ceylan Enstitüler Binasında başlanacak.

Ücretsiz olarak verilecek derslere katılmak isteyen öğrenciler sadece kimliklerini ibraz ederek derslere katılabilecek, sorularını öğretim üyelerimize doğrudan iletebilecek, üniversitemiz kütüphanesinden faydalanabilecekler.

Anadolu Üniversitesi tarafından belirlenen 11 ders ile ilgili gerekli eğitimler Dicle Üniversitesi Ceylan Enstitüler binasında hafta içi 18:00-20:00 saatleri arasında okutulacak.

Tüm Türkiye'de yapılacak olan yüz yüze dersler 13 Mart Pazartesi günü başlayıp 16 Nisan, 23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri dışında 28 Mayıs Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Öğrenciler derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatleri gibi detayları 6 Mart'tan itibaren Açıköğretim büroları veya Anadolu Üniversitesi web sayfasından öğrenebilirler.