‘DAMLA PROJESİ’ GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
06.11.2018

‘DAMLA PROJESİ’ GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından iki yıl önce hayata geçirilen 'Damla Projesi' gönüllü öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etti.

Ülkemiz üniversitelerinde okuyan yabancı öğrenciler ile Türk öğrencilerden oluşan gençler, gönüllülük esasına göre gittikleri illerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak etkinliklere katılıyorlar. Diyarbakır ilimizi ziyaret eden yaklaşık 40 Damla Projesi gönüllüsü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ tarafından Öğrenci Yaşam Merkezi’nde kabul edildi.

TANRIVERDİ, gönüllü öğrenci grubuyla Diyarbakır’ın tarihi, kültürü, özellikleri hakkında ve Üniversitemizde gerçekleştirilen sosyal projeler hakkında bilgiler paylaştı.

Gönüllü öğrenci grubu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ’ye Damla Projesi ve çalışmaları hakkında ve gerçekleştirdikleri sosyal projeler hakkında bilgiler paylaştılar. TANRIVERDİ, öğrencilerin sergiledikleri bu duyarlı davranışları için kendilerini tebrik etti.

Ziyaret sonunda 'Damla Projesi' kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve alakadan dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ ye teşekkür ederek, ziyaret anısı olarak plaket takdim ettiler.