DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE İFTAR VERDİ
05.06.2018

DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE İFTAR VERDİ

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi (Erasmus ve Mevlana Koordinatörlükleri) ev sahipliğinde uluslararası öğrencilere iftar programı düzenlendi. Programa Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Genel Sekreter Dr. Kenan YAKUBOĞLU, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk GÖKÇE, personel ve öğrenciler katıldı.

Program kapsamında uluslararası öğrencilerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL, öğrencilerle sohbet etti, sorun ve önerilerini dinledi. Dış İlişkiler Ofisi Başkanı GÖKÇE, yürütülen uluslararası programlar, öğrenci istatistikleri, ikili işbirlikleri ve Ofis tarafından yürütülen diğer faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Dış İlişkiler Ofisinin uluslararasılaşma yolunda yürütmüş olduğu faaliyetlerin önemine değinen GÜL, Ofis Başkanı GÖKÇE ve Ofis personellerine teşekkür etti.

İftar sonrası öğrencilerimizin hazırlamış oldukları hediyeler Rektör GÜL’e sunuldu. Hediyeler için teşekkürlerini sunan GÜL ve heyet, başarılı öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Program, çekilen hatıra fotoğrafları ile son verildi.