ZİRAAT FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ
11.07.2018

ZİRAAT FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Ziraat Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Törene Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit KAVAK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mefhar TEMİZ, akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun olan öğrenciler isimleri okunarak sahneye davet edildi ve mezuniyet belgeleri bölüm öğretim üyeleri tarafından verildi. Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilerin plaketleri dekan ve öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyeti ayrıca fakülte ve mezun öğrenciler için bir ilk olan yemin töreninin yapılmasına da vesile oldu.

Ziraat Mühendisi yemini ederek Ziraat Mühendisleri camiasına katılan öğrenciler, törenin ardından halaylar çekerek iş hayatına ilk adımlarını atmak üzere uğurlandılar.