2018-2019 eğitim öğretim yılında diğer Üniversitelere kabul edilen öğrencilerimizin dikkatine!!
01.05.2018

2018-2019 eğitim öğretim yılında Farabi Değişim Programıyla diğer Üniversitelere gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin dikkatine!

2018-2019 eğitim öğretim yılı güz veya güz ve bahar dönemlerinde başka üniversitelerde “Farabi Öğrencisi” olma hakkı kazanan öğrencilerimize yönelik  3 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00'da ve 14:00'te olmak üzere iki oturum halinde birer saatlik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. (İsteyen, istediği 1 oturuma katılabilecektir.) Bilgilendirme toplantısında, Farabi öğrenciliği boyunca yaşanacak olan süreçler, dikkat edilmesi gereken konular ve Öğrenim Protokolünün şeklen hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilecektir. Söz konusu toplantıya KATILIM ZORUNLUDUR (Toplantıya katılmayan öğrencilerin yaşayabilecekleri problemlerde sorumluluk kendilerine ait olacaktır).

Toplantı Tarihi: 3 Mayıs 2018 Perşembe

Toplantı Saati: 10.00 ve 14.00

Toplantı Yeri: Dicle Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi konferans salonu (zemin kat)

Toplantı sonrasında aşağıda belirtilen belgeler bilgisayar ortamında doldurulup Farabi Bürosuna teslim edilecektir.

BELGELER

Teslim edilecek belge ve taslaklar Dicle Üniversitesi Farabi bürosu web adresinin giden öğrenci kısmında mevcuttur.

- Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet-fotoğraflı)

- Öğrenim Protokolü: 3 adet Güz, 3 adet Bahar dönemi için hazırlanacaktır.

- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi: 2 Adet. Yükümlülük sözleşmesinde belirttiğiniz hesaba burs ödemesi yapılacaktır. Bunun için hesabınızın olduğu bankadan söz konusu hesabın size ait olduğunu belirtir bir belge almalısınız. (Dekont olabilir)

- Öğrenci Beyannamesi: 1 Adet

- SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi [Kamu ve özel teşebbüste çalışılmadığını gösterir belge (Resmi kurumlardan onaylı/mühürlü olmalıdır)].