HAVUZBAŞI SOSYAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
28.12.2017

HAVUZBAŞI SOSYAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Dicle Üniversitesi Kampüsünde bulunan Havuzbaşı Sosyal Tesislerinin iç ve dış mekânı yenilendi. Zengin menüsü ve uygun fiyatlarıyla üniversite mensuplarının hizmetine sunulan tesis, yenilenen yüzüyle yeniden hizmete açıldı.

Havuzbaşı sosyal tesislerde yapılan tadilatlar tamamlandı. Hijyen kuralları dahilinde uygun fiyat tarifesiyle ve gıda yönetmeliğine uygun yemek ve ızgara çeşitleri ile konukevinde aynı anda 170 kişi ağırlanabiliyor. Aynı zamanda toplu yemek ve faaliyetlerinde yapılabileceği Havuzbaşı Sosyal Tesislerde mutfak, dinlenme salonu ve restorant, 28.12.2017 tarihinden itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Rektör GÜL’ün tesisin yenilenmesi için önemli desteği olduğunu vurgulayan SKS Daire Başkanı Abdullah GETİREN, tesisin yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.