SUR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE YENİŞEHİR HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN SERGİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
18.05.2017

SUR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE YENİŞEHİR HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN; RESİM, HEYKEL, SERAMİK, ÜÇ BOYUTLU, KÂĞIT, RÖLYEF KUMLARI İLE YAPILAN ÇALIŞMALAR SERGİLENDİ

Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından Sur Halk Eğitim Merkezi ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen, resim, heykel, seramik, üç boyutlu, kağıt, rölyef kumları ile yapılan çalışmalar sergilendi.

Kurs öğreticilerinden Yelda ÖZGER, “Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL’e bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sergide Yrd. Doç. Dr. Mustafa ŞAHİN’in destekleri ile Halk oyunları şenliği düzenlendi. Düzenlen şenliğe; Sur Halk Eğitim Müdürü Mehmet GÜLSEVERYenişehir Halk Eğitim Müdürü M.Nurullah ÖNCÜ, üniversite personelleri ve öğrenciler katıldı.