ÜNİVERSİTEMİZ YÖNETİMİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ
06.11.2017

ÜNİVERSİTEMİZ YÖNETİMİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi. Lisans eğitimi alan yabancı uyruklu öğrencilerle öğrenci merkezinde bir araya gelen Rektör GÜL, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci sayısını her geçen yıl artırdığını, kendilerinin de artık birer Diyarbakırlı olduğunu söyledi.

Üniversitemiz de yabancı uyruklu öğrenci sayısının artmasıyla farklı kültürler, farklı zenginlikler ortaya çıkıyor. Bizler sizler gibi öğrencilerimizi tüm misafirperverliğimizle karşılıyor ve aile şefkatiyle onları kucaklıyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duydum. Gerek üniversitemizle ilgili gerekse şehirle ilgili her türlü sıkıntınızda sizlere yardımcı olmaya hazırız. Hiçbiriniz diğer öğrencilerimizden farklı değilsiniz.” diyen GÜL, her konuda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Buluşmada, rektör yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Genel Sekreter Dr. Kenan YAKUBOĞLU, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Necim Çelik, SKS Daire Başkanı Abdullah GETİREN ve uluslararası ilişkiler birimi koordinatörleri de hazır bulundu.