MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE TEKNİK GEZİ
07.08.2018

MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE TEKNİK GEZİ

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, 3. Sınıf yaz okulu öğrencilerine yönelik, mimari proje konusu olarak verilen rektörlük binası tasarımı kapsamında, Rektörlüğe bir teknik gezi düzenlendi.

Öğr. Gör. Aysel YILMAZ tarafından yürütülen atölye çalışmasında tasarlanan projeler için yerinde görülerek bir değerlendirme yapılması hedeflendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ’yi ziyaret eden öğrenciler hazırladıkları projeleri anlattılar.

Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ öğrencilerle yakından ilgilenerek talep ve isteklerini dinledi, yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerle sohbet etti. Teknik gezinin son derece verimli geçtiğini ifade eden Öğr. Gör. Aysel YILMAZ,  “Rektörlük personellerine ve yoğun çalışma temposu içerisinde bize vakit ayıran Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.