Erasmus Öğrenim Hareketliliği Sınav Yerleri
09.03.2018
2018 / 2019 akademik yılı Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programı yazılı sınavı, 12.03.2018 Pazartesi günü saat: 15.00'de DÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda, DÜ, Fen Fakültesinde ve DÜ Diş Hekimliği Fakültesinde  uygulanacaktır. Her adayın sınava gireceği sınıflar belirlenmiş olup sınıf listeleri duyuru ekinde bulunmaktadır. Her aday ilan edilen sınıfta sınava girmek zorundadır. Farklı sınıfta sınava giren adayların sınavları geçersiz sayılacaktır.

Sınavın telafisi yapılmayacak olup programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin sınava girmesi zorunludur. YDS, ÜDS, KPDS, YÖKDİL gibi ulusal yabancı dil sınav skorunu teslim eden öğrenciler yazılı sınava girmek zorunda olmayıp bu adaylar da sözlü sınava girmek zorundadırlar.

Sınav sonuçları 13.03.2018 günü saat: 11:00'de üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından ilan edilecektir.

Sözlü sınav tarihleri netleşmesinin akabinde Dicle Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü sayfasında sınav listeleri, sınav tarih ve saatleri ilan edilecektir. Sözlü sınavlar 14.03.2018 tarihinde başlayacak olup sınavda barajı geçen öğrenci sayısında göre 4 gün sürmesi planlanmaktadır.

Yazılı sınavdan 60 ve üstü puan alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır.

Yazılı sınava girecek olan öğrencilerin mutlaka öğrenci kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Öğrenci kimliğinde fotoğrafı belirgin olmayan öğrencilerin öğrenci işlerinden öğrenci belgesi ve fotoğraflı resmi bir kimlik belgesi ile sınava girmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar başarılar dileriz.
Sınav Listesi