BİR BALON BİR ÇOCUK
02.03.2017

BİR BALON BİR ÇOCUK

Dicle Üniversitesi Tiyatrasi Tiyatro Kulübü oyuncuları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “Bir Balon Bir Çocuk” adını verdikleri etkinliklerine devam ediyor.

Topluluk, 28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü münasebetiyle Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, Kırmızı Başlıklı Kız-Hansel ile Gratel adlı çocuk oyununu sahnelediler. Hasta çocukların yüzünde tebessüm bırakan oyun ardından kulüp üyeleri çocuklarla şarkı söyleyip dans etti.

Tiyatro eğitmeni Murat Fidan, bu etkinlikleri devam ettireceklerini söyleyerek, destekleri için başta Rektörümüz Prof. Dr. Talip Gül olmak üzere, SKS Daire Başkanı Abdullah Getiren ve Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü'ye teşekkürlerini iletti. Çocuklara bir daha gelecekleri sözünü veren Tiyatrasi Kulübü üyeleri hastaneden güzel duygularla ayrıldı.