“DÜNYADAN İMGELER” TEMALI SERGİ
06.12.2018

“DÜNYADAN İMGELER” TEMALI SERGİ

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencilerinin “Dünyadan İmgeler” temalı sergisi açıldı.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi sanat galerisinde Dekan Prof. Dr. Giray TOPAL ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Osman ALAKUŞ tarafından açılışı gerçekleştirilen sergi, Anadolu kültürünün dışında varlıklarını sürdürmüş uygarlıklara karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapıldı.

Öğrencilerin anılan kültürleri önce kuramsal olarak araştırarak etkilenmelerini görsel tasarımlara dönüştürdüğü sergideki 30’u aşkın resim, teknik olarak çoğunlukla tuval üzerine akrilik boya kullanmak suretiyle yapıldı.

Sergi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisinde 11 Aralık Salı gününe kadar sanatseverlerce ziyaret edilebilecek.