ÜLKEMİZDE FUTBOL VE FUTSALIN GELİŞİMİ” PANELİ
02.11.2017

"ÜLKEMİZDE FUTBOL VE FUTSALIN GELİŞİMİ” PANELİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu işbirliği ile “Ülkemizde Futbol ve Futsalın Gelişimi” adlı panel düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen panele rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet DEMİR, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mehmet KESEN, TFF temsilcileri, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi tanıtım videosu izlendi.

TFF Gelişim Direktörü, Genç Milli Takımlar Sorumlusu, Futsal Milli Takımlar Sorumlusu, Plaj Futbol Milli Takım Sorumlusu, Eski Milli Takım Sorumlusu ve Eski Milli Futbolcu Tolunay KAFKAS’ında katılımıyla gerçekleşen panelde Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Sercan GÖRGÜLÜ, Futsal Milli takım yardımcı antrenörü Murat KAYA, TFF İdari kadrosundan Timuçin KALENDİR de konuk oldu.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulumuz öğretim üyesi öğretim görevlisi Dr. Savaş AYHAN’ın moderatörlüğünde, Tolunay KAFKAS, Sercan GÖRGÜLÜ, ve akademisyen Nihat MIZRAK konuşmalar yaptı. Sorulan soruları cevaplayan ve Futsal için önemli bilgi ve projeleri paylaşan Tolunay KAFKAS, Diyarbakır’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Panelin sonunda katılımcılara plaket takdimi yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

3 gündür Diyarbakır’da kampta olan TFF Futsal Milli Takımı ile Dicle Üniversitesi Futsal Takımı bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Maçta Milli Takım 7-0 galip geldi.